#TirantEnXarxa: Fira de l’Edició Independent

#TirantEnXarxa: Fira de l’Edició Independent

La Fira de l’Edició Independent és un espai inclusiu del comerç del llibre on tenen cabuda llibreries, editorials i l’autoedició il·lustrada de qualsevol procedència i àmbit lingüístic.

Aquesta Fira, organitzada per l’Associació d’Editorials del País Valencià i l’ajuntament de València, és una oportunitat per a donar visibilitat i posar en valor la literatura i l’edició independent que, en moltes ocasions, no són suficientment accessibles dins dels circuits convencionals.

Es celebrarà del dia 18 al 20 de juny de 2020 a l’esplanada Veles e Vents de La Marina de València. Acollirà activitats, presentacions de llibres, d’il·lustracions i altres des de les 11 h del matí del dia 18 de juny i conclourà amb l’última presentació el diumenge 20 de juny a les 19.30h. La Fira estarà oberta els tres dies des de les 10 h del matí fins les 21 h de la vesprada.

A més a més, hi haurà una pluralitat d’expositors al llarg de tot el cap de setmana.

En la Fira de l’Edició Independent, a banda, col·labora La Marina de València, l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana i València Capital Mundial del Disseny.

Per a consultar el programa, descarregar el plànol i accedir a tota la informació sobre la Fira, clica ací.