Tirant de Llibres

El dia 20 de novembre celebrem el Dia del Llibre Valencià, coincidint amb l’aniversari de la primera edició del Tirant lo Blanc de Joanot Martorell l’any 1490. Per això des de l’ACV Tirant lo Blanc, que també celebra el seu aniversari en aquesta data, proposem un seguit d’activitats per tal de recordar els nostres llibres i autors, emprant principalment les xarxes socials i els recursos audiovisuals, però també d’altres accions.

Edició 2019

Es tracta d’una campanya a través de les xarxes amb la qual volem promocionar la literatura valenciana, els seus autors i autores així com la indústria editorial valenciana. Enguany, les persones protagonistes del #TirantDeLlibres són les cares visibles de la nostra ràdio-televisió pública: “>Irene Rodrigo, “>Joan Espinoza, “>Manuela Alandes, “>Ferran Cano, “>Pepa Cases, “>Enric Navarro i “>Carolina Ferre.
Si teniu curiositat per saber quins llibres ens han recomanat, cliqueu en cada nom i accedireu als vídeos.

Us animem a participar en les xarxes amb l’etiqueta #TirantDeLlibres fent-nos saber quins llibres valencians us agraden més, quins recomanaríeu, fotografiant els fragments més significatius o simplement expressant el que us inspire el Dia del Llibre Valencià.