Fes-te soci

L’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc està formada per un grup de ciutadans i ciutadanes que, de manera responsable amb la societat en què vivim, volem fer la nostra aportació per
a millorar-la.

Som una entitat valencianista amb més de 25 anys d’història que realitza un intens programa d’activitats al llarg de tot el País Valencià, amb una especial atenció al foment del debat constructiu i plural, el pensament crític i la formació.

Des del Tirant apostem decididament per transformar la nostra societat i construir un futur millor per al Poble Valencià, basat en la recuperació del nostre patrimoni i en l’aprofundiment en la democràcia i en l’autogovern. Un futur de progrés social, econòmic i cultural.

Perquè en el Tirant som valencians i valencianes, construïm un país amb futur.

 

Estem fent un esforç especial per tal que la nostra tasca arribe a més actors de la societat valenciana. Però per a fer-ho necessitem la teua ajuda. Com a soci o sòcia del Tirant podràs contribuir a decidir i fer possible tots els projectes que impulsem i tindràs l’opció de participar de manera gratuïta o amb descomptes especials en les nostres activitats.

Vine al Tirant,
vine al valencianisme en xarxa!

    Data de naixement:

    Marca la classe de quota que vols:

    He llegit i accepte la política de protecció de dades

    Accepte l’enviament d’informació sobre les nostres activitats