Treball en xarxa

El Tirant és una entitat que assumeix el seu rol d’entitat cívica de forma proactiva. Això vol dir participar en les estructures de representació i col·laborar amb altres entitats i organismes.

Així, el Tirant és membre de la Federació Escola Valenciana, de la Xarxa d’Entitats del País Valencià i de la Plataforma Castelló per la Llengua. També és membre de ple dret del Consell Valencià de la Joventut i del Consell de la Joventut de València, en la Comissió Permanent del qual té un membre. A més, un soci del Tirant representava l’entitat al Consell Rector de l’IVAJ en representació del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana fins el passat mes d’abril, en què es van renovar els càrrecs.

Participa activament també de la Comissió 9 d’Octubre que organitza la manifestació i els actes pel 9 d’Octubre conjuntament amb moltes altres entitats de la societat valenciana. També hem participat de les diferents reunions i propostes de la Xarxa d’Entitats del País Valencià.

Gran part del treball que el Tirant realitza a les universitats valencianes el fa de la mà del Bloc Estudiant Agermanats, associació d’entitats de referència per al Tirant i amb la qual es fan reunions periòdiques i es realitzen molts projectes en conjunt. També treballa de la mà en gran part de la seues activitats amb la Fundació Nexe, entitat germana de l’associació, i puntualment ho fa amb altres com per exemple la Universitat Lliure de Benimaclet, el col·lectiu Tastaolletes de Sella, el Col·lectiu Jaume I per la Llengua i la Cultura, Acció Cultural del País Valencià, la Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià, i altres.

Fes-te soci

Vine al Tirant, vine al valencianisme en xarxa!