Campanya BonSenyal

La campanya BonSenyal és un projecte del Tirant que té com a objectiu principal contribuir a la normalització i promoció del valencià fent un ús correcte i adequat de la normativa establida.

Per a fer-ho, volem que entre totes i tots fem una revisió dels rètols i senyals del nostre territori i que detectem els que no estan ben escrits o no responen al que estableix la llei. Volem aprofitar aquesta informació per a adreçar-nos a l’organisme responsable del senyal i donar-li a conéixer la normativa que regula aquest àmbit al mateix temps que l’encoratgem a acomplir-la. Finalment, si és el cas, compilarem la informació que ens hàgeu fet arribar i la traslladarem a l’Oficina de Drets Lingüístics de la Generalitat Valenciana.

Tot açò ho fem de forma propera a la ciutadania a través de les xarxes socials i l’ús de recursos digitals com ara aplicacions i pàgines web.

 

Comencem!

Descarrega’t l’APP BonSenyal per a comunicar-nos on has vist un rètol o senyal que no estiga adaptat a la normativa vigent, que pots consultar en este enllaç.