El Seminari Valencianista continuà parlant de llengua i falles

El Seminari Valencianista continuà parlant de llengua i falles

La tercera i quarta sessió del Seminari Valencianista han estat dedicades a l’anàlisi del futur del valencià i a la relació entre valencianisme i falles.

seminari2015_2-940x350

Dimarts 17 de febrer hem celebrat la tercera sessió del Seminari Valencianista sota el lema “hi ha futur per al valencià als carrers del País?” amb la participació de Verònica Cantó, Secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Alfons Esteve, cap tècnic del Servei de política lingüística de la Universitat de València. Tots dos van estar moderats per  l’estudiant txeca Adela Kotatkova.

Dimarts 17 de febrer hem celebrat la tercera sessió del Seminari Valencianista sota el lema "hi ha futur per al valenci…

Publicado por ACV Tirant Lo Blanc en Martes, 17 de febrero de 2015

Dijous 19 de febrer hem celebrat la quarta sessió del Seminari Valencianista amb la taula rodona amb el lema “són les falles un espai de valencianisme?” amb la participació de Gil-Manuel Hernàndez Martí, professor de Sociologia de la Universitat de València i Xavier Serra, altrament conegut a les xarxes com Malalt de falles, moderats per Josep Lluís Marín de l’Associació d’Estudis Fallers. Ha estat un debat ben ric i intens sobre distintes perspectives sobre el món de la festa però amb un denominador comú: alguna cosa s’està movent a les falles en el sentit de la recuperació de l’esperit transgresor, participatiu i arrelat a la vida de la ciutat i de la cultura del país. Però tal i com s’ha dit, encara hi ha murs molt alts per superar.

Dijous 19 de febrer hem celebrat la quarta sessió del Seminari Valencianista amb la taula rodona amb el lema "són les…

Publicado por ACV Tirant Lo Blanc en Jueves, 19 de febrero de 2015

La programació completa del Seminari Valencianista ací.