Espai de Recursos Valencians

Espai de Recursos Valencians

L’Espai de Recursos de Valencians és una iniciativa conjunta de l’ACV Tirant lo Blanc amb la Universitat Jaume I de Castelló l’objectiu de la qual és bastir un espai de recursos bibliogràfics que permeten “pensar i repensar el país en una clau eminentment valenciana“.

espai-recursos-valenciansL’espai bibliogràfic vol esdevindre així un punt de referència pel que fa a l’oferta bibliogràfica de temàtica valenciana. Disposem d’un “corner” en la Biblioteca de la UJI, per a facilitar l’accés als membres de la comunitat universitària -alumnat, investigadors, etc.- a les obres seleccionades. L’Espai reuneix textos acadèmics, assaig i investigacions sobre temàtiques rellevants vinculades al País Valencià, i inclou alguns elements audiovisuals, així com obres de ficció d’autors destacats.

Cada any realitzem una campanya de promoció de l’espai amb motiu del dia del llibre valencià (20 de novembre) amb l’edició de cartells que són distribuïts per les instal·lacions del Campus i els mateixos, en format digital, seran projectats a les pantalles informatives. Periòdicament es realitzen gestions amb diverses editorials i institucions per tal d’engreixar el catàleg disponible.

On està?: Biblioteca de la Universitat Jaume I – 1A PLANTA – BLOC 1B

Campus de Riu Sec – Av. de Vicente Sos Baynat s/n – Castelló de la Plana.

http://ujiapps.uji.es/serveis/cd/bib/info/distribucio/

http://www.tirant.org/erv/