Espai de Recursos Valenciana Tirant lo Blanc – UJI

 

erv

L’ACV Tirant lo Blanc manté aquesta iniciativa conjuntament amb la Universitat Jaume I de Castelló. L’objectiu és bastir un espai de recursos bibliogràfics que permeten “pensar i repensar el país en una clau eminentment valenciana “.

L’espai bibliogràfic vol esdevindre així un punt de referència pel que fa a l’oferta bibliogràfica de temàtica valenciana. Disposem d’un “corner ” en la Biblioteca de la UJI, per a facilitar l’accés als membres de la comunitat universitària —alumnat, investigadors, etc— a les obres seleccionades. L’Espai reuneix sobretot texts acadèmics, assaig i investigacions sobre temàtiques rellevants vinculades al País Valencià, i inclou alguns elements audiovisuals així com obres de ficció d’autors destacats. L’objectiu es fer més accessible la literatura en valencià, així com les obres acadèmiques al personal de la Universitat Jaume I, i en conseqüència promoure la lectura en valencià.

On està?:  Biblioteca de la Universitat Jaume I Campus de Riu Sec  Av. de Vicente Sos Baynat s/n  , Castelló de la Plana,   1A PLANTA – BLOC 1B

Accés a la Biblioteca de la UJI