ARRIBA LA XXVI NIT DEL TIRANT EL PRÒXIM 18 DE NOVEMBRE

ARRIBA LA XXVI NIT DEL TIRANT EL PRÒXIM 18 DE NOVEMBRE

La Nit del Tirant s’ha convertit en una cita ineludible entre les nostres activitats. Enguany complim tres dècades farcides d’activitat i activisme, volem tancar este aniversari tan destacat amb la XXVI Nit del Tirant.

Celebrarem trenta anys de promoció de la cultura valenciana, de defensa dels drets lingüístics, socials i polítics i de lluita per una societat més justa. Sense oblidar-nos de la Fundació Nexe que ens ha acompanyat durant més d’un terç de la vida de la nostra entitat i amb la que hem treballat colze a colze des del 2011.

La XXVI Nit del Tirant es celebrarà el pròxim dia 18 de novembre al hall del Veles e Vents (La Marina de València, ciutat de València). L’obertura de portes serà a les 18.45h i l’acte tindrà inici a les 19.00h.

Serà una nit molt emocionant que estarà conduida per la còmica i actriu Maria Juan, acompanyada del grup de la Marina Alta, Jazzmatiks que amb ritmes de jazz ens recordarà grans peces musicals del panorama musical valencià.

A més a més, com cada any comptarem amb parlaments de la presidència, Gustau Pérez Pérez, de la secretaria general, Eva Segura Martín, i de la direcció acadèmica de la Fundació Nexe, Vicenta Tasa i Fuster. Farem lliurament del premi Tirant a la trajectòria valencianista i a la promoció de la cultura valenciana i en valencià. I del premi Nexe.

Esperem comptar amb tu, així que no t’oblides d’inscriure’t en aquest formulari per a poder assistir.