ACV Tirant lo Blanc presenta #TOPSVALENCIANS

ACV Tirant lo Blanc presenta #TOPSVALENCIANS

L’aposta per la cultura ha de ser prioritària a l’hora de generar nous llocs de treball i de canviar el nostre model econòmic i productiu, com també les xarxes relacionals i d’oci. Les valencianes i els valencians, de cultura, en sabem prou: no sols gaudim d’un patrimoni cultural i identitari propi, sinó que també disposem d’un gran nombre de persones dedicades a la creació artística en l’àmbit literari, musical, audiovisual o gastronòmic. Hem acollit a València la capital mundial del disseny, hem assistit a la declaració de patrimoni de la Humanitat tant el Misteri com el Palmerar d’Elx, així com les festes de la Salut d’Algemesí o les Falles. També tenim propostes gastronòmiques autòctones que ja sumen nombroses estreles Michelin.

Ja veieu com d’important i variada és la nostra cultura. Ni posant tots els esforços de promoció i foment estaríem a l’altura. Però aquesta, no és més que una altra raó més per continuar fent valdre la nostra cultura i els nostres patrimonis: tradicions, mostres artístiques, paratges naturals o receptes de cuina.

#TopsValencians arriba a les xarxes socials i diferents espais en internet, de la mà d’ACV Tirant lo Blanc, per continuar sumant esforços i fent visible la riquesa que tenim, i ho fa en valencià, una llengua que ens ha acompanyat com a poble al llarg de la nostra història i que ens ha proporcionat un gran bagatge cultural de referència. I, per això, amb aquesta nova secció tenim també el ferm propòsit d’incrementar la presència del valencià a les nostres xarxes socials generant continguts que són fonamentals per a la vitalitat de la nostra llengua, com a llengua de cultura i prestigi, i apropant-ho a les noves generacions de parlants o potencials parlants; com a terra d’acollida que som.

Tot això ho volem fer i ho fem de la mà de les personalitats de la cultura valenciana, que són qui de primera mà coneixen la nostra variada i extensa oferta cultural. També sumem esforços per promocionar i revitalitzar un sector que s’ha vist fortament afectat amb la crisi econòmica derivada de la sanitària, però que té molta riquesa per repartir: cançons, llibres, documentals, receptes de cuina, racons del País Valencià, etcètera.

Pròximament, més informació i novetats. No t’ho perdes!

No esperes més i suma’t, tu també pots fer els teus #TopsValencians.