XXV Universitat del Tirant: “El valencianisme des del govern”

XXV Universitat del Tirant: “El valencianisme des del govern”

La Universitat del Tirant celebra enguany la seua XXV edició amb un programa centrat en l’actualitat política valenciana. “El valencianisme des del govern. El potencial d’un moment històric” és el títol de la cita que enguany se celebra els dies 27 i 28 de novembre a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Les jornades de reflexió i debat organitzades per l’ACV Tirant lo Blanc i la Fundació Nexe reuniran els protagonistes del recent canvi polític al País Valencià, així com especialistes sobre aquelles qüestions que afecten el valencianisme polític. El debat girarà al voltant de les oportunitats que el canvi de govern dóna i por oferir al valencianisme polític i viceversa. El director de la Universitat és enguany Carlos Villodres, politòleg, membre del Consell Nacional de l’ACV Tirant lo Blanc i autor del #Demos3, “Valencians i democràcia. Del malestar a la proposta”.

L’esdeveniment s’iniciarà el divendres 27 a les 18.30 de la vesprada amb la taula redona “Coordenades d’un valencianisme reivindicatiu”, en la qual hi participaran Mónica Oltra, Vicepresidenta del Consell, Fran Ferri, Sindic del Grup Parlamentari Compromís, i Joan Baldoví, diputat i candidat al Congrés espanyol. La Universitat continuarà dissabte a les 10.30 del matí i la cloenda tindrà lloc a les 20h de la vesprada, a càrrec d’Enric Morera, President de les Corts Valencianes. Podeu consultar el programa complet al cartell.

cartelludt(1)

El dissabte a migdia els i les assistents que ho desitgen podran dinar a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. El preu del dinar és de 15 euros. Podeu inscriure-vos a la Universitat i reservar la plaça per al dinar al següent formulari.

Vos esperem a totes i a tots!