XXII Nit del Tirant!

XXII Nit del Tirant!

El Tirant organitza un any més la seua nit, una cita anual per retrobar-nos totes les amigues i amics del Tirant i la Fundació Nexe i celebrar que les nostres entitats continuen complint anys. En l’edició d’enguany, la XXII Nit del Tirant, volem  commemorar el centenari de la publicació de la Declaració Valencianista de 1918 que donà carta de naturalesa al valencianisme com a moviment polític, per això presentarem la Nova Declaració Valencianista, un recull d’escrits redactats per diferents associacions del nostre territori versades en diferents àmbits; educació, ecologisme, feminisme, identitat o migració, entre altres.

A més, hem escollit un lloc emblemàtic de València per presentar aquesta nova declaració: el Centre de Cultura Contemporània del Carme, al rovell del Cap i Casal on estan portant avant un projecte innovador per a la cultura i l’art de la ciutat, tal com nosaltres des del Tirant: un projecte renovador per una nova societat. Des del Tirant i la Fundació Nexe volem convidar a totes les persones que en formeu part i participeu de les nostres activitats a celebrar amb nosaltres aquesta Nit tan especial.

Ens veiem el pròxim 23 de novembre a les 20 hores al Centre de Cultura Contemporània del Carme (Carrer del Museu, 2, 4, 46003 València). Aquest any el MAGnífic Rubén Aparisi serà el conductor de tot l’acte i, a més, la cantautora de Benigànim GEM ens acompanyarà per a posar les notes musicals a l’esdeveniment.

Després de l’acte farem un sopar, el preu del qual serà de 18€ per a les sòcies i els socis del Tirant i 22€ per al públic en general. Podeu inscriure-vos i reservar la vostra plaça al següent formulari.

 

 

                                                                                           

 

Us esperem!!

+Info: projectes@tirant.org

 

 

Vine al valencianisme en xarxa, vine al Tirant! 
Tirant.org
T. 647 789 362
projectes@tirant.org
www.tirant.org

Facebook: tirantloblanc
Twitter: @acvtirant
Instagram: @acvtirant
YouTube: TirantTV