XXI Nit del Tirant

XXI Nit del Tirant

Un any més arriba la Nit del Tirant, una cita anual per retrobar-nos amb totes les sòcies i socis i les amigues i amics del Tirant i celebrar que la nostra entitat continua complint anys. Enguany, aprofitem l’avinentesa per a concloure els actes de celebració del 25 aniversari del Tirant i els 5 anys de la Fundació Nexe.

No és tasca fàcil en el context social valencià mantindre l’activitat durant tants anys, per això volem concloure el darrer trimestre de l’any amb dues fites importants i ben significatives per a nosaltres. D’una banda, volem presentar en societat la nostra nova imatge i la renovada pàgina web, que ens permeten adaptar-nos als temps actuals i situar-nos en la societat amb energies renovades per a acarar 25 anys més de vida. D’altra banda, volem realitzar un acte de cloenda significatiu i emotiu on es posen en valor totes les aportacions que al llarg de la nostra història hem fet a la recuperació de la nostra cultura i patrimoni mitjançant tota la gent que ha col•laborat i participat activament a l’associació.

La cita tindrà lloc el pròxim divendres 24 de novembre a les 20 hores a l’edifici Veles e Vents de València, i estarà conduïda per la humorista Maria Juan. A més, el grup de música alcoià Júlia ens acompanyarà per a posar les notes a l’esdeveniment. Comptarem amb la tradicional entrega del premis del Tirant, que enguany també es reformulen i prenen un altre sentit: us ho explicarem tot a la Nit del Tirant!

Després de l’acte farem un sopar, el preu del qual serà de 18€ per als socis i 20€ per als no socis. Podeu inscriure-vos i reservar la vostra plaça al següent formulari:

Vos esperem a totes i tots!!