Volem que Consum torne a etiquetar en valencià

Volem que Consum torne a etiquetar en valencià

Després que la cooperativa valenciana Consum decidira llevar l’opció en valencià de les etiquetes dels seus productes, els valencians i valencianes hem demostrat el nostre malestar per aquesta decisió. S’ha fet palesa la voluntat d’una gran part de la ciutadania de trobar els productes etiquetats en valencià als supermercats.

És per això que des del Tirant posem en marxa aquesta campanya que faça visible per què ens agrada #consumenvalencià i que, de manera positiva, anime els responsables de l’empresa a rectificar la seua decisió. De la mateixa manera, volem animar a tots els comerços i tendes valencianes que encara no ho fan a posar les etiquetes dels seus productes també en valencià. D’aquesta manera ajudaran a la normalització de la nostra llengua a més de, com ha fet palès el rebombori que ha causat la decisió de Consum, trobar un nínxol de mercat.

Us animem a piular en les xarxes amb l’etiqueta #consumenvalencià, a presentar reclamacions i suggerències en les tendes de Consum i a animar als altres supermercats a modificar la seua política lingüística a favor del valencià.

Perquè ens agrada #consumenvalencià!