“València, any 0”. Inscriu-te a la XXIV Universitat del Tirant

“València, any 0”. Inscriu-te a la XXIV Universitat del Tirant

La XXIV Universitat del Tirant portarà per titol “València, any 0” i estarà dedicada a analitzar el moment actual i el futur de la Ciutat de València. La matricula és gratuïta i per participar caldrà registrar-se mitjançant el formulari adjunt.

VLCANY0PRE4

VALÈNCIA, ANY ZERO

El cap-i-casal, la ciutat (“e Regne”, en la feliç expressió de l’època foral), la nostra capital o, simplement, València, es troba en estos moments, en un punt d’inflexió de la seua història.

Passe el que passe en les properes eleccions, el que és evident és que assistim al final d’una era. Al final d’un model que ja fa alguns anys que ha demostrat que està totalment exhaurit. Que ja no és capaç de generar riquesa, benestar i dinamisme, per un costat, ni de projectar una concepció, una imatge i un “relat” (d’èxit) per a la societat valentina i per a l’exterior, d’un altre. I un model que, com molts avançaven fa més d’una década i ara pràcticament tot el món reconeix, ens ha portat al punt crític en què es troba la ciutat. Per tant, un model que, a banda de irrecuperrable per les condicions excepcionals que el permeterem, en cap cas pot ser desitjable reproduir novament.

Conscients de la importància de València, on viuen una bona part dels ciutadans valencians i que per la seua capitalitat exerceix una poderosa influència sobre la resta del territori, i de la cruïlla en què es troba, des de l’A.C.V. Tirant lo Blanc hem volgut dedicar esta XXI Universitat del Tirant a eixe “any 0” que viu. Analitzant, des de diferents aspectes, com està la ciutat, però també, mirant cap on hauria d’anar el seu futur.

Podeu consultar el programa en PDF des d’ací. Programa XXIV Universitat del Tirant 

Des d’ací  pots accedir a l’esdeveniment en Facebook.

vlcany0NIT

 

Si no visualitzes correctament  el formulari d’inscripció pots accedir al mateix des d’ací.