Visita guiada a l’exposició del MuVIM “La modernitat republicana a València”

Visita guiada a l’exposició del MuVIM “La modernitat republicana a València”

L’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc organitza una visita guiada a l’exposició recentment presentada al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat, el MuVIM, “La modernitat republicana a València. Innovacions i pervivències en l’art figuratiu (1928-1942)”. La cita tindrà lloc el diumengre 6 de març a les 11.30 i estarà guiada pel director del museu, Rafael Company.

Cartell modernitat republicana

“La modernitat republicana a València. Innovacions i pervivències en l’art figuratiu (1928-1942)” és una mostra de més de 280 cartells, escultures, pintures i tot tipus de representacions artistíques que tracten d’apropar el públic a un patrimoni artístic d’un interés ineludible i que fins el moment havia estat guardat al fons dels calaixos. Des de propaganda política i fires de bous, fins documents oficials de l’època o diaris són els elements que conformen aquesta exposició que inclou des del final de la Dictadura de Primo de Rivera, passant pels inicis del règim republicà, la Guerra Civil i l’inici del Franquisme.

L’ACV Tirant lo Blanc organitza aquesta visita amb la finalitat d’apropar als valencians aquest art que ens ajuda a comprendre la nostra història i la realitat del nostres avantpassats, explicat a més pel director del museu, Rafael Company. La cita s’iniciarà a les 11.30, i en finalitzar està previst assistir a la mascletà de la Plaça de l’Ajuntament i dinar a Ca Revolta. El preu del dinar és de 12 euros per a adults i 8 euros per a xiquets i xiquetes.

Les places són limitades. Podeu reservar la vostra al següent formulari. Els socis i sòcies les Tirant tenen preferència per assistir-hi.

.