Visita guiada a Agullent i al Celler Casa de las Vides

Visita guiada a Agullent i al Celler Casa de las Vides

Donar a conéixer el territori valencià i els productes autòctons és un dels objectius de l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc. Amb aquest motiu hem iniciat un cicle de visites pels nostres pobles que començarà el proper diumenge 17 d’abril a Agullent (La Vall d’Albaida). El cicle de #ConéixerElPaís consistirà en una visita guiada al mes en què es donaran a conéixer diferents pobles, així com els productes es desenvolupen a les nostres terres.

Cartell Agullent

La visita a Agullent s’emmarca, a més, dins del cicle de tast de vins i productes de la terra que reprén el Tirant a partir d’ara: #plaerdemavida. La cita s’iniciarà a les 9:45 a la Font Jordana d’Agullent on, després de la benvinguda de l’alcalde, Jesús Pla, es farà una visita guiada als llocs més emblemàtics del poble. A les 11:45 tindrà lloc la visita guiada al Celler Casa de las Vides, amb una duració aproximada de dues hores. La jornada acabarà amb un dinar a l’ermita del poble.

Les places per a la visita són limitades, i el preu amb dinar inclós és de 14€ per a socis i 16€ per a no socis. Per als xiquets i xiquetes, el preu és de 7€. Per fer la inscripció heu d’emplenar el següent formulari, fer l’ingrés al següent número de compte ES21 3159 0018 1120 3587 1728 i enviar el justificant de pagament a projectes@tirant.org. La data límit és el 10 d’abril.