VINE A LA PASSEJADA PER LA VALÈNCIA ANTIFEIXISTA EL DIA 9 DE NOVEMBRE!

VINE A LA PASSEJADA PER LA VALÈNCIA ANTIFEIXISTA EL DIA 9 DE NOVEMBRE!

El dia 9 de novembre es celebra el ✊Dia Internacional contra el Feixisme i el Racisme. Este dia es va establir des del 9 de novembre de 1939 per commemorar “La Nit dels Cristalls Trencats”, elprimer pas cap a l’extermini dels jueus europeus i de tota persona de raça, origen, opció sexual, política o condició social rebutjada pel nazisme.

 

En l’actualitat l’extrema dreta incrementa la seua força arreu del continent i, concretament, al País Valencià. Els Delictes d’Odi contra col·lectius socials vulnerables, sindicals, partits polítics o associacions culturals per part de la ultra dreta s’està convertint en una permanent nit dels Cristalls Trencats i, de fet, el País Valencià es troba al capdavant d’aquest tipus de successos al conjunt de l’Estat espanyol, segons dades de l’informe Raxen.

 

 

Des del Tirant, per acompanyar aquest dia reivindicatiu i per la nostra ferma aposta antifeixista, estem organitzant una Passejada per la València Antifeixista d’assistència lliure i gratuïta. La passejada estarà dirigida per José Azkárraga, autor de la Guia de la València del primer franquisme (1939-1948) que podeu adquirir clicant ací, i de la Guia urbana de la València republicana (1931-1939)

Ens trobarem a les 19.30h a l’IES Lluís Vives (Carrer de Sant Pau, 4, 46002, ciutat de València) i finalitzarem a les Torres dels Serrans. La passejada té una durada aproximada de dues hores i, després, conclourem la vesprada sopant totes juntes.

 

Ens acompanyes? Inscriu-te com més prompte possible perquè sols comptem amb 30 places

🔗Formulari d’inscripció

Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres al correu projectes@tirant.org o al telèfon 647789362 (per telèfon o per WhatsApp/Telegram)
Aquesta jornada es desenvolupa gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València.