VI Jornada #dospuntzero. CONNECTADES: Comunicació online i offline de les entitats no lucratives

VI Jornada #dospuntzero. CONNECTADES: Comunicació online i offline de les entitats no lucratives

Torna la Jornada #dospuntzero organitzada per l’ACV Tirant lo Blanc i el Bloc d’Estudiants Agermanats, que enguany celebra la seua sisena edició. En aquesta ocasió estarà centrada a la gestió d’entitats associatives i la seua comunicació en línia, de manera que posarà l’accent en dos aspectes principals.

D’una banda, ens centrarem en la comunicació política a les xarxes socials en entitats no lucratives, per poder compartir coneixements al voltant de la comunicació política 2.0 i aprendre a gestionar aquelles eines que tenim al nostre abast per a difondre el nostre discurs i les nostres activitats i treballar els nostres plans de comunicació externa. Per a això comptarem amb la participació de Xavier Peytibi, d’Ideograma, empresa de consultoria i assessorament en comunicació política.

D’altra banda, però, volem treballar sobre les possibilitats de participació i treball en xarxa a Internet. Per això farem un taller a càrrec del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana per donar a conéixer l’ús d’aquelles ferramentes de la xarxa que fomenten la participació a les entitats, ja siga interna o externa, és a dir, entre propis socis i sòcies, equips de treball, o amb la resta de la societat. També les eines que ens poden ajudar a millorar la transparència i a fer més visible i més públic el nostre treballe, així com a retre comptes amb els associats i la població en general.

En coherència amb la idea que el format és el missatge, la Trobada #dospuntzero manté la seua especial aposta per les noves tecnologies i la participació 2.0 mitjançant la potenciació del debat a Twitter amb el hastag #dospuntzero2017, la utilització dels codis QR per tal d’accedir a continguts i la interacció en altres xarxes socials.

El programa complet de la jornada és el següent:

– 17.00 h. Inauguració de la jornada.

– 17.15h. Ponència + taller: “Les campanyes connectades: com crear continguts i comunicar on i offline”. Amb Xavier Peytibi, d’Ideograma, empresa de consultoria i assessorament en comunicació política..

– 19:30 h. Taller de participació on-line. Eines per a la participació dels associats en la gestió, la presa de decisions i la transparència en les entitats. A càrrec del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana

Reserveu la vostra plaça emplenant el següent formulari fins el dimarts 14 de novembre: