Presentació del llibre d’Andreu Escrivà “Encara no és tard” a La Murta

Presentació del llibre d’Andreu Escrivà “Encara no és tard” a La Murta

Aquest mes de desembre torna el cicle de presentacions de llibres a La Murta. Amb l’objectiu de difondre publicacions valencianes d’actualitat, des del Tirant i el bar La Murta, en col·laboració amb associacions del barri de Benimaclet, reprenem el aquest cicle de presentacions que es va iniciar l’any passat. En aquesta ocasió presentarem el llibre Encara no és tard. Claus per entendre i aturar el canvi climàtic, d’Andreu Escrivà, que ha rebut el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2016 als Premis Literaris Ciutat d’Alzira. L’obra tracta sobre el canvi climàtic, el major problema ambiental del segle XXI, i sobre les implicacions d’aquest.

“Prendre’n consciència és posar en qüestió allò que sabem i pensem. És parlar de canvi i d’incertesa. Aquesta obra parteix de la preocupació evident pel que significa l’escalfament global, però també del fet que el coneixement que en tenim és fragmentari, parcial i sovint incorrecte. Això provoca, en gran mesura, que no s’adopten les accions necessàries. Aquest llibre ens ajuda a entendre com està canviant el món que ens envolta, i quin és el nostre paper en el canvi, però també en les possibles solucions, combinant un missatge esperançador amb advertències realistes perquè s’impulsen accions. Res està perdut. Perquè encara no és tard i un món millor no només és necessari, sinó també possible”.

Andreu Escrivà És llicenciat en Ciències ambientals a la Universitat de València, Màster en Biodiversitat Conservació i Evolució i també doctor en biodiversitat, forma part del comité d’experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. Com a divulgador ambiental escriu en revistes especialitzades com todeRevista del Instituto de Estudios TurolensesLa Universitat de València i els seus entorns, i també en diversos mitjans generalistes.

La presentació de l’acte, com és habitual en aquest cicle, anirà a càrrec de Francesc Calafat. Serà el dilluns 18 de desebmre a les 19:00 hores al c/Murta, 14 de Benimaclet.