#TirantEnXarxa: València viva i combativa, un homenatge a la València que lluita de Sembra Llibres

#TirantEnXarxa: València viva i combativa, un homenatge a la València que lluita de Sembra Llibres

Sembra Llibres, una editorial independent i cooperativa de la ciutat de València, necessita la col·laboració per fer un projecte en homenatge als moviments populars que han omplert els carrers de València durant l’última dècada.

El projecte, en concret, és un llibre amb fotografies de Germán Caballero i coordinat per Jorge Ramos Tolosa. Compta amb la participació dels propis moviments socials i serà publicat per l’editorial cooperativa valenciana Sembra Llibres.

Germán Caballero és fotoperiodista del periòdic Levante-EMV i durant l’última dècada ha fotografiat els moviments sorgits a la ciutat de València. Jorge Ramos és doctor en Història Contemporània i professor en la Universitat de València, ha estat activista en diversos moviments soicals de la ciutat de València

Les fotografies que incorpora el llibre presenten tot el que s’ha construït durant aquests últims 10 anys i s’acompanyen de textos d’aquells i d’aquelles que van fer seus els carrers: des del 15M i la Primavera Valenciana, passant per les lluites pel dret de l’habitatge, en defensa del territori o per la culta i l’educació. Fins i tot, la lluita resilent de les víctimes del metro, la solidaritat internacionalista, l’antifeixisme i, per descomptat, la nova onada feminista.

València viva i combativa, un homenatge a la València que lluita és un llibre que parla i acull la nostra història recent, fet en col·lectiu, amb motiu dels deu anys de resistències i de xicotetes victòries per a la ciutat de València i, extensivament, per al País Valencià.

El projecte estarà actiu per a col·laboracions fins el 30 de juny de 2021. Si vols col·laborar amb aquest projecte de Sembra Llibres, pots accedir clicant ací. A l’enllaç també trobaràs més informació sobre aquesta campanya.

A més, #TirantEnXarxa inclou altres projectes d’entitats amigues que necessiten la col·laboració de tots i totes. Informat clicant ací.