#TirantEnXarxa: Un espai comú a València de La Repartidora

#TirantEnXarxa: Un espai comú a València de La Repartidora

La Repartidora vol crear un espai a València per al pensament crític, per als moviments socials i per a fomentar els valors cooperatius. Busquen un lloc on reforçar vincles i crear comunitats, a través d’espais col·lectius com a refugi compartit i de construcció d’alternatives. En aquest espai compartit, La Repartidora pretén la creació d’estructures per compartir sabers i experiències.

 

Els objectius del projecte són molt amplis: ampliar l’abast del pensament crític a la ciutat de València; generar un espai per als col·lectius dels moviments socials; fer d’altaveu i d’espais de trobada per a les iniciatives de les economies transformadores i teixir xarxa entre els agents de transformació social de manera cooperativa.

A hores d’ara compten amb un espai a Benimaclet (ciutat de València) amb 220m2, però necessita una reforma per poder dur a terme aquest espai amb estructures diferenciades que puga servir per al refugi col·lectiu. Si els ajudem, podran fer realitat un espai que comptarà amb:

  • Una llibreria especialitzada en pensament crític de 90m2, amb capacitat per a més de 6.000 llibres.
  • Una sala polivalent de 70m2 per a fer presentacions, talles, grups de lectura, trobades, rodes de premsa o assemblees i de la qual tots els col·lectius socials de la ciutat puguen fer-ne ús.
  • Un espai de treball de 50m2 compartit entre diferents col·lectius i projectes de les Economies Transformadores.
  • Un racó per a la xicalla, perquè les criatures i també les famílies puguen gaudir de l’espai de forma més relaxada i inclusiva.

 

Si vols col·laborar amb aquest projecte de La Repartidora, pots accedir clicant ací. A l’enllaç també trobareu més informació sobre aquesta campanya.

A més, #TirantEnXarxa inclou altres projectes d’entitats amigues que necessiten la col·laboració de tots i totes. Informa’t clicant ací.