#TirantEnXarxa: Sentim les Llibreries

#TirantEnXarxa: Sentim les Llibreries

El projecte “Sentim les llibreries” va nàixer en 2020, en el context de la pandèmia causada per la covid19, com un amic invisible participatiu, solidari i destinat a fer costat a les llibreries valencianes.

 

 

Sentim les llibreries té els següents objectius principals:

  • Incentivar la lectura
  • Promoure el comerç local
  • Insuflar vida a les llibreries, que tant aporten als nostres barris i que ara es veuen tan amenaçades per les grans plataformes de venda.
  • A més, amb la teua inscripció rebràs un llibre triat entre el teu amic/a invisible i el teu llibreter/a especialment per a tu, generant-se un intercanvi de lectures entre persones desconegudes però unides pel seu amor cap als llibres.

La intenció és motivar tant les compres com la relació entre llibreter/a i lectors/es, reforçant el caràcter de prescriptors de llibres dels qui estan darrere del taulell enfront de la incapacitat de les grans plataformes per a complir amb aquest paper.

El període per inscriure’s finalitza el 25 d’abril. Per accedir a més informació relativa a les instruccions per inscriure’t clica a aquest enllaç.

Si vols inscriure’t i formar part del projecte, accedeix a aquest enllaç per fer-ho directament.

#TirantEnXarxa està constituit per diversos projectes ben interessants que requereixen la col·laboració de tots i totes. Informa’t clicant ací.