#TirantEnXarxa: EscolaLAB- Guillem, nosaltres no t’oblidem de l’Associació Cultural Bassot

#TirantEnXarxa: EscolaLAB- Guillem, nosaltres no t’oblidem de l’Associació Cultural Bassot

L’Associació Cultural Bassot vol retre homenatge a Guillem Agulló amb una sèrie d’actes al seu poble, Burjassot: Guillem, nosaltres no t’oblidem.

 

L’11 d’abril de 1993, un grup de neonazis van assassinar al jove antifeixista, Guillem Agulló. Des de l’Associació Cultural Bassot porten anys organitzant diferents actes en record de Guillem. Enguany volen organitzar, a més, una sèrie d’actes que perduren en el temps amb l’objectiu de mantenir la seua memòria i la seua lluita, al temps que es combat el feixisme i el racisme que assolen els carrers del País Valencià.

L’Associació Cultural Bassot necessita suport i col·laboració per realitzar una sèrie d’activitats culturals per a retre homenatge a Guillem Agulló:

  1. Organitzar un concert-homenatge comptant amb artistes del panorama actual valencià, dotant-ho de projeccions audiovisuals i intervencions.
  2. Iniciar un club de lectura al voltant del llibre “Guillem” de Núria Cadenes, amb la finalitat de conéixer la història de l’assassinat de Guillem Agulló.

A més, com cada 11 d’abril, es continuarà fent una concentració a la plaça de l’ajuntament de Burjassot en memòria del jove antifeixista assassinat per un grup de neonazis. A partir d’ara, i si aquest projecte es pot fer possible, participaran les colles que representen béns d’interés cultural valencià, com les muixerangues, les danses i la música folklòrica valenciana que fan ús del tabal i la dolçaina.

En tot el projecte, en cadascuna de les activitats, la llengua vehicular serà el valencià.

Si voleu més informació sobre el projecte Guillem, nosaltres no t’oblidem de l’Associació Cultural Bassot, cliqueu ací. Al nostre web podreu trobar altres projectes que necessiten de la col·laboració, cliqueu ací.