Tirant de llibres: Dia del Llibre Valencià a les xarxes

Tirant de llibres: Dia del Llibre Valencià a les xarxes

Un any més l’ACV Tirant lo Blanc vol celebrar el dia del Llibre Valencià a través de les xarxes, per arribar al públic més jove i animar-lo a llegir els nostres llibres. Al voltant de la data del 20 de novembre, dia del Llibre Valencià en commemoració de la publicació de la primera edició del Tirant lo Blanc el 1490, l’entitat portarà a terme una campanya l’objectiu central de la qual és animar a la participació de la comunitat de la xarxa per tal de recomanar els seus llibres valencians preferits.

Així, enguany farem una cadena de recomanacions a través de les lectures de fragments de llibres valencians, per difondre la nostra literatura i donar-la a conéixer. La campanya serà més participativa que mai, amb la realització d’un vídeo col•lectiu a les xarxes que faran els mateixos usuaris i seguidors del Tirant. Es tracta de fer una cadena de gravacions en què les persones que hi participen han de convidar a altres amics a participar-hi i així, entre totes i tots, construir un vídeo amb diferents i variats fragments de la literatura valenciana.

Com en edicions anteriors, la campanya comptarà amb un microweb on es concentrarà tot el contingut que es genere a la xarxa amb l’etiqueta #tirantdellibres, així com els vídeos que es realitzen.

Participeu amb el vostre vídeo!!