TIRANT DE LLIBRES 2018

TIRANT DE LLIBRES 2018

Es tracta d’una campanya a través de les xarxes amb la qual volem promocionar la literatura valenciana, els seus autors i autores així com la indústria editorial valenciana. Enguany, les persones protagonistes del #TirantDeLlibres són els i les alumnes del curs de valencià que fem al Col·legi Santa Cruz de Mislata, persones que han arribat no fa massa a la nostra terra i que comencen a aprendre i estimar la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra literatura. Així, han repassat fragments de Muriel Villanueva, Joan Francesc Mira, Víctor Labrado, Isabel-Clara Simó i el col·lectiu Arada. 

A més, a la Universitat Jaume I celebrem el Dia del Llibre Valencià amb una sèrie d’activitats, el programa de les quals es pot consultar al web de la UJI. La jornada es va portar a terme amb la col·laboració del Col·lectiu Universitat Jaume I per la Llengua i la Cultura (CULC) i la Fundació FULL, i hi participen, entre altres, la presentadora del programa de llibres d’Àpunt Mèdia Una habitació pròpia, Irene Rodrigo.

Us animem a participar en les xarxes amb l’etiqueta #TirantDeLlibres fent-nos saber quins llibres valencians us agraden més, quins recomanaríeu, fotografiant els fragments més significatius o simplement expressant el que us inspire el Dia del Llibre Valencià.

/https://www.youtube.com/watch?v=J-VaL7yb_j8