Taller de feminisme per a homes

Taller de feminisme per a homes

L’ACV Tirant lo Blanc organitza un taller de feminisme per a reflexionar sobre les noves masculinitats. L’activitat tindrà lloc el pròxim 11 de juliol de 16:30 a 20:00 a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

El taller té l’objectiu d’afavorir una reflexió col·lectiva des de dos punts de vista fonamentals: analitzar críticament el model de masculinitat tradicional que molts homes encara arrosseguen i facilitar la generació d’idees pràctiques per a evolucionar cap a posicionaments més igualitaris de banda dels homes que doten de significat i contingut la idea de les masculinitats igualitàries. Es tracta d’enfrontar-se al nostre masclisme així com pensar en els diferents espais i situacions socials des d’un punt de vista constructiu que afavorisca l’emergència de relacions i societats més sanes i justes per a totes i tots en relació directa amb les reivindicacions i interpel·lacions feministes més actuals.

El taller estarà coordinat per Joan Sanfelix, sociòleg i amb un Màster en Gènere i Polítiques d’igualtat per la Universitat de València. S’ha especialitat en la construcció identitària de la masculinitat, en un sentit general però també referida en un sentit social als homes valencians. Actualment és professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social en la Universitat de València.

Dins els objectius de L’ACV Tirant lo Blanc està treballant activament per la igualtat entre homes i dones i pel foment del feminisme perquè considerem que és fonamental per construir una societat més justa. Aquesta societat l’hem de construir conjuntament i per això organitzem un taller per apropar les qüestions, debats i reivindicacions feministes als homes.

L’assistència al taller és gratuïta però hi ha places limitades. Pots incriure’t en aquest enllaç.