S’obri el termini d’inscripció a l’Escola Oficial d’Idiomes

S’obri el termini d’inscripció a l’Escola Oficial d’Idiomes

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport inicia el termini d’admissió i de matriculació per al curs 2019-2020 dels ensenyaments d’idiomes que s’imparteixen en les escoles oficials d’idiomes valencianes. El termini estarà obert del 12 al 27 de juny, i el període per a matricular-se serà del 16 de juliol al 10 de setembre. El 15 de juliol es publicaran els resultats de l’adjudicació de vacants per a l’alumnat.

L’alumnat que acredite un domini suficient de les competències d’un idioma es pot incorporar a qualsevol curs o nivell si supera una prova de nivell. La preinscripció a aquesta prova es pot efectuar del 12 de juny al 8 de setembre. Cada escola publicarà el calendari per a realitzar-la, però, en qualsevol cas, els resultats es faran públics abans de les 22 hores del dia 18 de setembre.

Es reserva un període d’admissió extraordinari del 16 al 19 de setembre per a l’alumnat de l’EOI que haja suspés l’examen de certificació en la primera convocatòria, per als aspirants que requerisquen la prova de nivell o per a totes aquelles persones que no s’hi hagen pogut inscriure en el període ordinari. Les vacants per al segon període d’admissió es publicaran el dia 16 de setembre.

Es pot consultar tota la informació i fer la sol·licitud per a la matrícula al web de l’EOI.