S’obri el període d’inscripcions per a les proves de la JQCV de novembre

S’obri el període d’inscripcions per a les proves de la JQCV de novembre

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha obert el segon període de la convocatòria de les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià de la la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). Enguany han començat les noves proves adaptades al Marc Europeu Comú de Referència (MECR) dels nivells A2 i B1.

En aquest segon període de 2017 es realitzaran les proves de nivell A2 i B1 de coneixements de valencià i les proves de grau mitjà i de grau superior. A més, pel que fa als exàmens de capacitació tècnica, també s’han convocat el Certificat de Llenguatge Administratiu, el Certificat de Correcció de Textos i el Certificat de Llenguatge als Mitjans de Comunicació.

Les proves tindran lloc en 24 localitats del territori valencià per a cobrir la demanda de tot el territori. En concret, les localitats on tindrà lloc la prova són : Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Buñol, Borriana, Castelló de la Plana, Dénia, Elda, Elx, Gandia, Llíria, Ontinyent, Orihuela, Paterna, Sagunt, Segorbe, Sueca, Torrent, València, la Vall d’Uixó, Villena, Vinaròs i Xàtiva.

 

Quin és el termini de presentació de sol·licituds?

El període s’inicia hui mateix, dia 1 de setembre, i estarà obert fins el proper 11 de setembre.

Per a poder participar s’haurà de presentar l’imprés que estarà a disposició dels interessats en la Conselleria d’Educació, en les direccions territorials d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i en la web de la JQCV.

 

Quin serà el calendari de les proves?

 

4 de novembre – proves de certificat d’A2 de coneixements de valencià, la primera fase del certificat de grau mitjà (àrees 1 i 2) i el certificat de llenguatge administratiu

11 de novembre – proves del certificat de B1 de coneixements de valencià i la primera fase del certificat de grau superior (àrees 1 i 2)

18 de novembre –  proves de la segona fase del certificat de grau mitjà (àrees 3 i 4) i el certificat de llenguatge als mitjans de comunicació

25 de novembre – proves de la segona fase del certificat de grau superior (àrees 3 i 4) i el certificat de correcció de textos