Seguiment en directe del referèndum de Catalunya a La Murta

Seguiment en directe del referèndum de Catalunya a La Murta

El diumenge 1 d’octubre Catalunya celebrarà un referèndum per conèixer l’opinió dels catalans i catalanes al voltant de la possible independència del seu territori i des de l’ACV Tirant lo Blanc volem conéixer tots els detalls del desenvolupament de la jornada.La cita ha tingut des del principi una gran atenció mediàtica i no està exempta de polèmica: serà possible que els catalans i catalanes puguen exercir el  dret a decidir? Quanta gent hi assistirà a aquesta crida a la participació? Quin serà el resultat? De quina manera actuarà el govern espanyol? Com ens afecta això als valencians i valencianes?

Aquests i altres dubtes els volem abordar amb tots vosaltres i politòlegs experts en la matèria el proper diumenge 1 d’octubre al Bar La Murta de Benimaclet, on farem un seguiment en directe de la jornada i analitzarem el present i els possibles escenaris de futur per a Catalunya. Acompanyeu-nos i contribuïu al debat d’aquesta cita possiblement històrica!

Us esperem a partir de les 19:30h a La Murta. Si teniu previst quedar-vos a sopar, per favor, feu-nos-ho saber emplenant aquest formulari.