Presentació de “Valencians i Democràcia”, el #demos3 a Castelló

Presentació de “Valencians i Democràcia”, el #demos3 a Castelló

El pròxim dijous 16 de maig la Llotja del Cànem de Castelló de la Plana acollirà una presentació del tercer dels quaderns Demos de la Fundació Nexe, “Valencians i democràcia. del malestar a la proposta”. 

L’acte, organitzat per l’ACV Tirant lo Blanc i la Fundació Nexe tindrà lloc a les 19 hores a les instal·lacions de la Universitat Jaume I del carrer Cavallers de Castelló. Intervindran junt a Carlos Villodres, autor del document, Ali Brancal, regidora de Compromís a la capital de La Plana i Raül Burriel, soci del Tirant i patró de la Fundació Nexe.

tarjademos3CSface

Carlos Villodres és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de València-Estudi General. Treballa en l’àmbit de la comunicació i la consultoria política, i és soci de l’ACV Tirant lo Blanc.

El #demos3  de la Fundació Nexe  pretén ser una aportació al debat cívic sorgit arran de l’onada de malestar generalitzat amb les institucions polítiques i amb els principals actors del nostre sistema democràtic. Tracta qüestions tan presents en la discussió quotidia­na com la possible reforma del sistema electoral; el paper, el funcionament i el finançament dels partits polítics; i les demandes d’una administració més oberta, transparent i participativa. Tot des d’una perspectiva crítica i valenciana. A més a més, presenta possibles línies de reforma, sempre amb l’objectiu d’oferir al lector eines per a defensar una democràcia de major qualitat.