Presentació a Benicarló de “La Banca que necesitamos”

Presentació a Benicarló de “La Banca que necesitamos”

El proper divendres 20 de juny tindrà lloc a Benicarló una doble xarrada a propòsit de de l’economia social i l’agricultura valenciana així com la presentació del llibre “La banca que necesitamos”,

La_banca_necesitamos

En el moment actual ens trobem amb que el sistema financer valencià pràcticament ha desaparegut, amb els perjudicis que açò comporta per a particulars i empreses. Aquesta obra ofereix una visió crítica sobre les mesures que s’estan adoptant front a la crisi econòmica i el paper que està desenvolupant la banca. A partir d’aquests antecedents i la seua anàlisi, Sanchis proposa alternatives al model bancari tradicional.

L’acte l’organitza l’Associació Cívica Tirant lo Blanc i la Fundació Nexe amb la col·laboració de la Caixa Benicarló  i el Servei de Publicacions de la Universitat de València..

La xerrada tindrà lloc divendres 20 de juny de 2014,  a les 19h. a la Seu social de la Caixa Rural de Benicarló (Av. Joan Carles I 18, Benicarló) en un acte que comptarà amb Vanessa Campos de la Universitat de València que parlarà sobre “Noves perspectives per a l’agricultura valenciana des de l’Economia Social” i  amb Joan Ramon Sanchis , Catedràtic d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat de València, i autor del llibre “La banca que necesitamos”