Mònica Oltra (Compromís) i Antonio Montiel (Podemos) tancaran el IX Seminari Valencianista

Mònica Oltra (Compromís) i Antonio Montiel (Podemos) tancaran el IX Seminari Valencianista

Un debat polític a propòsit de les pròximes eleccions autonòmiques tancarà la IX edició del Seminari Valencianista de l’ACV Tirant lo Blanc.

seminarimontielmonica

La coportaveu de Compromís a les Corts Valencianes i candidata a la Presidència de la Generalitat , Mònica Oltra compartirà tertúlia amb el recentment escollit Secretari General autonòmic de Podemos/Podem i professor de la Universitat de València, Antonio Montiel.

La taula redona, amb el lema “Podem tindre un Compromís polític amb el país?”, centrada en analitzar l’horitzó polític valencià de les eleccions de maig, servirà per a posar fi a un IX Seminari Valencianista de l’ACV Tirant lo Blanc que enguany ha tractat de donar respostes col·lectives a diverses preguntes plantejades  des del valencianisme.

L’acte, que tindrà lloc dijous 26 de febrer a les 19 hores al Saló d’Actes de l’Octubre CCC té l’aforament limitat i està obert a totes les persones inscrites prèviament en el seminari al formulari automàtic disponible a www.tirant.org/seminari2015  així com al públic general una vegada cobertes les places.

La dinàmica de la tertúlia començarà amb una presentacio de Ferran Puchades, Secretari General de l’ACV Tirant lo Blanc i moderador de la taula, que donarà pas al torn de paraula dels dos convidats, qui després d’un breu debat podran comentar les intervencions del públic.

Podeu compartir les vostres impressions de la tertúlia a les xarxes socials amb l’etiqueta #SemiVal.