Microxarrades i debat polític a la Universitat del Tirant

Microxarrades i debat polític a la Universitat del Tirant

“València, any zero”  també va tindre lloc per  a les microxarrades de 5 minuts de la segona edició d’ #Acorrecuita així com per al debat amb els representants dels diferents portaveus municipals a l’Ajuntament de València.

La vesprada del dissabte 14 de novembre va ser el moment de les presentacions #acorrecuita, cinc minuts per exposar projectes, idees i reflexions al voltant de la nostra ciutat. Comptàrem amb Luisa Notario, Raquel Ubeda, Albert Pellicer, Wikipaella, Vicent Baydal, Joan Alamar, Amadeu Mezquida, Paula Simó i Fran Ferri presentats per Pere Fuset. Les sessions van ser enregistrades i molt prompte podreu gaudir-les al nostre canal de vídeos.

Tot seguit finalitzàrem la Universitat amb una taula rodona amb els portaveus municipals Joan Calabuig (PSOE), Amadeu Sanchis (EUPV) i Joan Ribó (Compromís) moderats pel president de la Unió de Periodistes, Sergi Pitarch. Dissortadament el PP no va enviar cap representant tot i estar convidat a l’acte.

Cloguèrem amb la intervenció de la presidenta del Tirant Nathalie Torres.qui en un emotiu discurs presentà les conclusions de “València, any zero” i va agraïr el treball fet pels components i treballadors de l’entitat cívica durant la XXIV Universitat del Tirant.

La vesprada del dissabte 14 de novembre va ser el moment de les presentacions #acorrecuita, cinc minuts per exposar…

Posted by ACV Tirant Lo Blanc on Monday, November 17, 2014