Marató pel valencià, a Castelló

Marató pel valencià, a Castelló

Dissabte 31 de maig, des de les 17h i fins a la nit se celebrarà a Castelló de la Plana una “marató cultural” per l’escola en valencià, una iniciativa de la plataforma Castelló per la Llengua   de la qual forma part el Tirant.

 

L’objectiu és donar resposta a l’ofensiva privatitzadora i de castellanització de l’escola valenciana i com a mostra de suport a les mobilitzacions contra la supressió d’aules a la pública i la imposició de l’ensenyament en castellà al CEIP Herrero de la ciutat.

Més d’una desena d’artistes, grups de música i de cultura popular i associacions del món del lleure ja han confirmat la seua participació desinteressada en aquest acte, que busca atraure diferents tipus de públic i implicar les famílies i el món cultural castellonenc en la defensa de l’escola pública i en valencià. En els propers dies anirem anunciant els horaris i confirmant els grups participants.

Si formeu part d’alguna associació de cultura popular, grup de música en valencià, de teatre o de dansa, etc. i voleu donar suport a la iniciativa poseu-vos en contacte amb nosaltres a castelloperlallengua@gmail.com i mirarem d’encaixar-hi la vostra participació.