L’Assemblea General del Tirant renova el seu Consell Nacional

L’Assemblea General del Tirant renova el seu Consell Nacional

Dissabte 1 de febrer es va celebrar l’Assemblea General Ordinària a l’Octubre CCC de la Ciutat de València .

El nou Consell Nacional del Tirant i la memòria de gestió  de l’any 2013 han estat aprovats per la unanimitat dels socis assistents els quan van felicitar l’entitat per un any en què s’han registrat més d’una vintena d’altes de nous socis i s’han consolidat diversos projectes de l’entitat.

Al nou Consell Nacional continuen com a Presidenta i Secretari General, Nathalie Torres i Ferran Puchades, respectivament, i s’incorpora com  a tresorer Vicent Guillamón, en substitució d’Elies Seguí que continuarà com a vocal del Consell Nacional assumint nous projectes de l’entitat.

Junt a ells també formen part com a vocals, Clara Ferrando, Gonçal Grau, Carlos Villodres, Maria Josep Amigó, Jaume Ortolà, Vicent Flor i Natxo Costa.

L’objectiu per als pròxims dos anys és continuar treballant pel valencianisme en xarxa  mitjançant la col·laboració amb altres entitats del valencianisme, contribuint a la formació i a la generació de debats en la societat valenciana. ,

Per la vesprada, després d’un dinar de germanor, s’ha celebrat també la reunió del patronat  de la Fundació Nexe, de la qual l’ACV Tirant lo Blanc n’és membre com a entitat promotora, i on s’ha aprovat el pla d’actuació per a l’any 2014.

 

Dissabte 1 de febrer celebrat l'Assemblea General Ordinària a l'Octubre CCC de la Ciutat de València . El nou Consell…

Posted by ACV Tirant Lo Blanc on Saturday, February 1, 2014