L’ACV Tirant lo Blanc renova els seus estatuts i aprova el Projecte 2019

L’ACV Tirant lo Blanc renova els seus estatuts i aprova el Projecte 2019

El passat 6 d’abril  l’ACV Tirant lo Blanc va celebrar la seua Assemblea General Ordinària. En aquesta ocasió es van presentar a les sòcies i socis les memòries d’activitats de l’any 2018 així com els projectes plantejats per aquest 2019.  A l’assemblea també es va decidir la incorporació de nous membres al Consell Nacional (CN).  El nou CN de l’ACV Tirant lo Blanc estarà compost per diferents perfils que nodreixen l’associació de pluralitat i noves formes de fer. La presidència la seguirà encapçalant Gonçal Grau, la secretaria Reis Gallego i  la tresoreria Joan Antoni Ginés. Gonçal Grau i Joan Antoni Ginés formen part del Tirant des dels seus inicis i ja han ocupat amb anterioritat càrrecs de rellevància. Les noves incorporacions al Consell Nacional de l’ACV Tirant lo Blanc són els quatre responsables dels Labs de la Fundació Nexe; Helena Àvila, Oscar Barberà, Reis Gallego i Susanna Pardines. També per la Fundació Nexe està Elies Seguí com a director acadèmic d’aquesta entitat.  D’altra banda s’incorporen Helena Malonda en la secció d’activitats, Natxo Mollà en Joventut i Vicent Pons en xarxes. Completen el Consell Nacional Raül Burriel i Amadeu Mezquida.

L’assemblea també ha servit per ratificar les modificacions que les sòcies i socis han fet als estatus de l’entitat per tal d’adaptar-los a la nostra societat actual. Els canvis més rellevants han estat la redacció d’aquest document en llenguatge inclusiu i la modificació i adhesió de nous articles on s’inclou les qüestions de gènere i feminisme. Tant la nova composició del CN com la renovació dels Estatuts de l’ACV Tirant lo Blanc han estat aprovats per unanimitat.

L’associació vol continuar sent “l’entitat de referència en la formació i dinamització de persones amb vocació valencianista”, i té la voluntat “d’influir en la nostra societat i fer que el nostre missatge arribe a més àmbits de la mateixa”. Després d’haver consolidat tant l’associació com la Fundació Nexe com a laboratori d’idees del valencianisme, ara es pretén aprofundir en el paper d’altaveu i difusor d’aquestes idees.