IV edició #dospuntzero – Filosofies Online

IV edició #dospuntzero – Filosofies Online

ACV Tirant lo Blanc organitza la jornada #dospuntzero, aquest any en la seua quarta edició.
Tindrà lloc el 15 d’octubre a les 17 hores al Saló d’Actes de la Facultat de Socials, amb sopar posterior a la Murta. Tindrem un programa amb més humor que mai, i comptarem amb la presència d’Eugeni Alemany, Kalebarraka, Amical Viquipèdia, Toni de l’Hostal, Curats d’Espanto, La Paella Rusa, i molts més!

dospuntzeroAmb voluntat de reconèixer el protagonisme de les xarxes socials en la difusió del valencianisme i altres valors, s’ha organitzat un programa amb perfils de renom, que exposaran, cadascú amb el seu propi estil, la seua visió particular del món, així com mostraran, en viu i en directe, com fan i desfan des de les seues pantalles.

Però realment ho val tot en les xarxes? Tots els mecanismes i mitjans són legítims per difondre un missatge o un valor? Fins i tot aquells que es contradeixen? Açò i molt més posarem a debat en la nova jornada #dospuntzero. Ningú es quedarà sense preguntes ni respostes! 😉

El programa serà el següent:

17.00 h: Presentació de la Quarta Edició de la #dospuntzero

17.15 h: Inici de la Taula Redona sobre Filosofies Online amb Kalebarraka, Amical Viquipèdia, Curats d’Espanto, La Paella Rusa i Toni de l’Hostal.

18.15 h: Taller amb els ponents: edició en directe amb participació externa sorpresa

19.15 h: Descans i Berenar

19.30 h: Eugeni Alemany, “Motivacions, Creativitat i Viceversa”

21.00 h: Sopar a la Murta amb Show de Kalebarraka i Toni de l’Hostal

El sopar & Show a la Murta  costarà entre 10 i 12 euros. Places limitades i tancades als assistents a la jornada.
Tant per al sopar com per a assistir a la Jornada heu d’emplenar el següent formulari, que es tancarà quan es supere l’aforament.

Formulari d’inscripció

Vos esperem!