#Dospuntzero cerca iniciatives en valencià a les xarxes socials

#Dospuntzero cerca iniciatives en valencià a les xarxes socials

Tens algun projecte desenvolupat en valencià i gràcies a les xarxes socials?  A l’octubre tornem a la càrrega amb la tercera trobada #dospuntzero i ens agradaria que el compartires amb nosaltres.

dospuntzeroiniciatives14

A la tercera edició del #dospuntzero volem donar un espai per a les microxarrades. Una senzilla presentació de 5 minuts  per participant , acompanyada per una projecció multimèdia, inspirada en el model de les xarrades Ignite o els populars TED., per tal que coneixem diverses maneres d’emprar les xarxes socials en la nostra vida quotidiana personal, professional o associativa..

Impulses una empresa, una associació cultural o festiva,  un projecte creatiu, una plataforma ciutadana col·laborativa, un grup de música, un blog..  i ho fas des de les xarxes i en valencià? Volem comptar amb tu!

Escriu a projectes@tirant.org contant cinc cèntims sobre la teua iniciativa i et donarem tots els detalls per tal que pugues exposarla a la IIIa Trobada #dospuntzero que tindrà lloc els die 2 i 3 d’octubre a la Ciutat de València.