[VÍDEO] El finançament autonòmic. Alternatives des de l’Arc Mediterrani

[VÍDEO] El finançament autonòmic. Alternatives des de l’Arc Mediterrani

L’ACV Tirant lo Blanc i l‘Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga organitzaren una taula redona el passat dijous 3 d’abril a propòsit del finançament autonòmic.

tarjafinan2014

La taula redona va tindre lloc a l’Octubre CCC de la Ciutat de València, on assistiren prop d’una cinquantena de persones i comptà amb la visió de tres experts en la matèria provinents de Catalunya, Illes Balears i el País Valencià.

Així, des de la perspectiva balear intervingué , Joan Roselló, professor de la Universitat de les Illes Balears. i Exdirector. General. de Pressupostos del Goven Balear durant els anys 2007-2011, des de Catalunya, comptàrem amb Montserrat Bassols, Subdirectora General de Finançament Autonòmic de la Generalitat de Catalunya. I la perspectiva valenciana l’aportà, Rafael Beneyto, Analista financer, Autor del #Demos2 de la Fundació Nexe i membre de la Junta Directiva de l’Institut Ignasi Villalonga.

L’ACV Tirant lo Blanc i l‘Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga organitzaren una taula redona el passat dijous…

Posted by ACV Tirant Lo Blanc on Monday, April 7, 2014