El Tirant renova el Consell Nacional amb la incorporació de Reis Gallego com a secretària

El Tirant renova el Consell Nacional amb la incorporació de Reis Gallego com a secretària

L’assemblea de l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc ha aprovat la renovació del Consell Nacional de l’entitat. L’equip gestor de l’associació es manté amb una composició molt similar, amb la novetat de la incorporació de Reis Gallego al càrrec de secretària de l’entitat. Gonçal Grau repeteix com a president del Tirant i de la mateixa manera ho fa també Joan Antoni Ginés a la tresoreria.

La candidatura va ser aprovada en assemblea general extraordinària el passat 11 de maig, amb la totalitat dels vots a favor dels socis i sòcies assistents. La renovació del Consell Nacional del Tirant implica també renovació de càrrecs de la Fundació Nexe, ja que ambdues entitats comparteixen la directiva, de manera que Grau, Gallego i Ginés estaran també a partir d’ara al capdavant del think tank del valencianisme cívic.

Amb aquestes paraules inicia la nova secretària el seu càrrec:

“Moltes gràcies. Em plau molt acceptar aquest nou repte de formar part del nou Consell Nacional del Tirant, com a secretària i vos agraïsc la confiança amb el nou equip del qual estic segura que treballarem de valent per mantenir viva una institució de més de 20 anys.

Un col·lectiu de valencianes i valencians conscients que ens uneix la llengua, la cultura, el territori i sobretot la consciència de ser poble.

Una associació que entén que col·laborar és guanyar i per això treballa de la mà d’altres organismes, valencians i europeus. Perquè el nostre és un país dintre d’una Europa dels pobles encara per guanyar i dintre d’un món globalitzat que cal qüestionar.

Per això, com a valencianista, em compromet a seguir construint un País Valencià més conscient de la seua identitat, que és múltiple, diversa i única.

Com a feminista accepte el càrrec per a seguir fent dels nostres espais de reflexió i divulgació, punts de trobada d’homes i dones que treballen per la igualtat.

I com a valencianista feminista o com a feminista valenciana, espere deixar el llistó tan alt com me’l trobe.”