El Tirant porta “L’or dels valencians” a València

El Tirant porta “L’or dels valencians” a València

LACV Tirant Lo Blanc i  la Fundació Nexe porten a la ciutat de València l’exposició sobre el finançament “L’Or dels Valencians” de L’Ullal Cultural. L’exposició romandrà a l’Octubre CCCC des del dimarts 27 de maig fins al dilluns 2 de juny.

ordelsvalencians

L’ACV Tirant lo Blanc porta a la Ciutat de València, l’exposició “L’Or dels valencians” dedicada al finançament  És la primera vegada que el cap i casal acolleix aquesta iniciativa de l’associació l’Ullal Cultural que ha comptat amb el suport de nombroses persones en una campanya de micromecenatge i que tindrà lloc a l’Octubre CCC de València entre el 27 de maig i el 2 de juny.

L’Or dels valencians és una exposició pedagògica que pretén donar a conéixer la pèrdua sistemàtica i injusta dels recursos econòmics als que tenim dret els valencians com a ciutadans de l’estat espanyol. Un espoli que els diferents governs central s ens han “aplicat” durant la democràcia i que els valencians hem de conèixer.

Les dades s’intenten  exposar des d’un punt de vista neutre que permeta arribar sense prejudicis a la major quantitat de població possible per tal de donar a conèixer una situació perjudicial per als valencians i que pocs coneixen. L’exposició utilitzarà diversos panells amb  molt poc de text i  molta infografía,  amb comparacions gràfiques que obliguen a reflexionar i traure conclusions davant la contundència de les dades que mostrem. Incidim especialment en un tracte injust que, en molts casos, beneficia a territoris més rics que, no només no són espoliats, sinó que també reben diners de l’estat incomplint l’equilibri que clarament indica la Constitució.

Per inaugurar l’exposició l’ACV Tirant lo Blanc organitzà una visita guiada pels promotors de la mateixa i amb l’assistència d’experts en finançament que col·laboraran en ampliar al públic visitant les dades dels diferents  panells. L’acte tingué  lloc el  dimarts 27 de maig a les 19:30 hores.

Inauguració de l'Exposició L'Or dels Valencians que arriba a València de la mà de l' ACV Tirant Lo Blanc. Una mostra de…

Posted by ACV Tirant Lo Blanc on Wednesday, May 28, 2014

Esdeveniment a Facebook:https://www.facebook.com/events/657558287644087/?fref=ts