EL TIRANT ORGANITZA UNA JORNADA SOBRE LA ZAL EL DIA 17 DE JUNY

EL TIRANT ORGANITZA UNA JORNADA SOBRE LA ZAL EL DIA 17 DE JUNY

El pròxim divendres 17 de juny organitzem una jornada de debat i reflexió sobre la ZAL i l’ampliació del Port de València al marc de les activitats Converses de l’ACV Tirant lo Blanc.

La jornada La ZAL, i ara què? tindrà lloc el pròxim divendres 17 de juny, a les 18.30h al Xalet del Doctor Bartual de La Punta (Carrer de Carles Pou, València). Comptarem amb les intervencions de:

  • Júlia Pineda, de Crearqció
  • Alba Mompó, de Per l’Horta
  • Mireia Vidal, de l’Unificadora de La Punta

L’acte estarà presentat i moderat per Carlos Navarro, periodista valencià expert en la temàtica. Serà un debat i reflexió amb diferents visions que ens donaran una mirada polièdrica sobre l’impacte de la ZAL i l’ampliació del Port de València. Júlia Pineda ens parlarà sobre els efectes urbanístics de l’ampliació del Port i de la ZAL per a la ciutat de València i pobles del voltant; Alba Mompó ens aportarà la visió jurídica i legal del procés i l’estat actual i Mireia Vidal ens donarà la perspectiva activista i veïnal.

La conversa començarà a les 19h i a partir de les 18.30h oferirem un berenar d’orxata i fartons per a totes les persones assistents que dessitgen acompanyar-nos prèviament a l’inici de l’acte.

Per a assistir a l’acte no cal inscriure’s prèviament. L’accés és lliure i gratuït.

Estem organitzant un sopar per a després de la xarrada, si vols acompanyar-nos necessitem que tramites la teua inscripció a aquest formulari.

Pots contactar amb nosaltres a través de projectes@tirant.org.

Aquesta jornada es desenvolupa gràcies a la col·laboració de l’alcaldia de La Punta, de la Diputació de València i de l’Ajuntament de València