El Tirant organitza la jornada “Identitat Trans/ Realitat Trans” en la Universitat de València

El Tirant organitza la jornada “Identitat Trans/ Realitat Trans” en la Universitat de València

La Llei Trans (Llei 8/2017, de 7 d’abril, integral de reconeixement del dret a la identitat i a l’expressió de gènere en la Comunitat Valenciana) va suposar un abans i un després en la garantia i ampliació dels drets del col·lectiu i, en general, també va suposar un canvi important per al desenvolupament de la societat valenciana. No obstant, en la pràctica encara hi ha mancances per cobrir. És per això que des del Tirant ens hem proposat desenvolupar aquesta jornada amb el propòsit de transmetre als i les assistents una formació complementària des de les visions multidiscliplinàries dels i les ponents per tal de continuar avançant en el camí de la igualtat, així com per a conscienciar sobre la realitat trans i acabar amb els estigmes que colpeixen la societat.

La jornada Identitat Trans- Realitat Trans tindrà lloc el pròxim dimecres 29 de setembre, a les 18 h al Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València (el Saló de Graus es troba a l’edifici departamental). Comptarem amb una taula molt completa formada per:

  • Kristal Calvo: divulgadora, activista i vocal al Consell Consultiu Trans per CCOO-PV
  • Victoria Vila: estudiant de Filosofia a la Universitat de València
  • Jeydon López: estudiant d’Animació a la Universitat Politècnica de València
  • Óscar Requena: professor del Dep. de Dret del Treball i de la Seguretat Social en la Universitat de València
  • José de Lamo: director general d’igualtat en la diversitat
  • Àlex Boix: assessor tècnic docent en la Direcció General d’Inclusió Educativa

L’acte estarà presentat i moderat per Marta Meneu-Borja, periodista valenciana. A més, comptarem en diferit amb la intervenció del primer regidor trans de l’Estat espanyol, Guillem Montoro.

Per a assistir a l’acte és necessària la prèvia inscripció en aquest formulari.

Pots contactar amb nosaltres a través de projectes@tirant.org.

Aquesta jornada es desenvolupa amb el Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) i gràcies a la col·laboració de la Universitat de València i de l’àrea de cultura de la Diputació de València.