II Trobada #dospuntzero

II Trobada #dospuntzero

L’ACV Tirant lo Blanc organitza els dies 2 i 3 d’octubre la segona edició d’aquestes jornades orientades a analitzar la influència de les xarxes socials en la societat valenciana.   dospuntzerotarja Després de l’èxit de públic i la bona acollida i valoració de la passada  edició de la Universitat del Tirant dedicada a la temática del #dospuntzero i l’ús de les xarxes socials, l’ACV Tirant lo Blanc aposta per emancipar el format amb l’ànim de convertir-ho en unes jornades anuals estables per a analitzar i formar a la joventut valenciana en les possibilitats del nou paradigma de interrelacions  i comunicació 2.0  Com entenem que el format també és el missatge, les II Jornades #dospuntzero faran una especial aposta per les noves tecnologies i la participació 2.0 mitjançant la potenciació del debat a Twitter amb el hastag #dospuntzero, la utilització dels codis QR per tal d’accedir a continguts extra i la interacció en altres xarxes socials. Enguany, a més a més, es tractarà de procurar un major aprofitament de les jornades permetent el seguiment via streaming a un públic universal i l’edició en vídeo de les tertúlies per a la seua posterior difusió.  L’entorn de la xarxa 2.0 suposa a més a més una oportunitat de normalització per al valencià com demostra el dinamisme de comunitats com la Viquipèdia, l’alt ús de la llengua en Twitter, el dinamisme de la blocosfera, la incidència de la música en valencià a la xarxa i els projectes finançats mitjançant Verkami…  És per això què aquestes II Jornades #dospuntzero volen ser també una ferramenta per a promoure la participació en valencià i donar suport a la llengua en un entorn on les barreres són més flexibles i amb un potencial d’incidència gens menyspreable.  Volem satisfer la demanda de formació per part de les noves generacions de joves, en matèries en les quals la gent que forma part del Tirant té un alt bagatge i poden transmetre eixos coneixements. La formació és fonament d’una participació més efectiva, d’una incidència més cooperativa i d’una influència més enriquidora. Volem ser protagonistes de l’actualitat social i agents d’un futur més nostre. Esdeveniment al Facebook

PLACES LIMITADES, INSCRIPCIÓ OBERTA FINS AL 30 DE SETEMBRE!!

 DIMECRES 2 D’OCTUBRE OCTUBRE CCC            17:00HRS PRESENTACIÓ DE LES JORNADES 17:15HRS TALLERS Les persones participants podran triar entre participar en una de les dues opcions.

A)      Comunicació i oratòria

Amb Eduard Ramírez. Soci de l’ACV Tirant lo Blanc i exvicerector d’Estudiants de la UVEG

B)       CiberActivisme. Casos pràctics.

·         Jaume Flor (#VullEstudiarEnValencià i #StopValencianofòbia)

·         Vicent Ibàñez (#Critifalles, MeldeRomer)

·         Ricard Chulià  ( Community Manager de Compromís)

·         Pere Fuset (Director de projectes ACV Tirant lo Blanc)

18,45HRS: PAUSA 19,00hrs:  AUDIOVISUALS #DOSPUNTZERO A propòsit de les relacions entre audiovisuals i xarxes socials.

o   Ingrid Lafita, “Mengem S. A”,  Mel de Romer

o   Andreu Signes, “0responsables”, Barret Films

o   Alina Moser,  “Què ens pasa valencians?”

CA REVOLTA 21,30hrs:  SOPAR I TERTÚLIA:  L’HUMOR VALENCIÀ #DOSPUNTZERO Amb Eugeni Alemany,  Presentador de “Trau la llengua”, “Un país de llibres”.   DIJOUS 3 D’OCTUBRE OCTUBRE CCC 17,00HRS: TALLERS Les persones participants podran triar entre participar en una de les dues opcions.

A)      Comunicació i oratòria

Amb Eduard Ramírez. Soci de l’ACV Tirant lo Blanc i exvicerector d’Estudiants de la UVEG

B)       CiberActivisme. Casos pràctics.

·         Jaume Flor (#VullEstudiarEnValencià i #StopValencianofòbia)

·         Vicent Ibàñez (#Critifalles, MeldeRomer)

·         Ricard Chulià  ( Community Manager de Compromís)

·         Pere Fuset (Director de projectes ACV Tirant lo Blanc)

18,45 HRS: PAUSA 19,15HRS: LLIBRES  #DOSPUNTZERO

–      Joan Carles Girbés, editor i periodista

–      Núria Sendra, Edicions del Bullent

–      Raúl Galvez, guionista “Un país de llibres”

–      Josep Miquel Aparicio,  autor de “La línea de l’horitzó”

CA REVOLTA 21,30 HRS  SOPAR I FESTA #DOSPUNTZERO 

Amb la participació de Toni de l’Hostal

INSCRIPCIONS PUBLIC GENERAL:

  • MATRICULA: 5€
  • 1 SOPAR + MATRICULA: 17€
  • 2 SOPARS + MATRICULA: 25€

SOCIS  ACV TIRANT LO BLANC I ENTITATS COL·LABORADORES ( FUNDACIÓ NEXE, BEA, GERMANIA, ACPV, CA REVOLTA, ESCOLA VALENCIANA)

  • MATRICULA: 0€
  • 1 SOPAR + MATRICULA: 12€
  • 2 SOPARS + MATRICULA: 20€

Fes una ullada al programa de la I Edició des d’ací.