Vols organitzar un curs de valencià?

Vols organitzar un curs de valencià?

Un any més l’Associació Cívica Valenciana Tirant Lo Blanc, amb l’ajuda de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, torna a engegar la campanya de Cursos de valencià  dirigida a les associacions i entitats cíviques de la ciutat de València i la comarca de l’Horta.

cursos2015

Des del Tirant entenem que el valencià és una llengua de futur, una eina que obri portes laborals i que ens ajuda en l’àmbit acadèmic. Molts de vosaltres també teniu aquesta visió, i per això heu decidit apostar per una societat plurilingüe.

És per això que vos animem a organitzar un curs de valencià en la vostra associació, perquè som conscients que valoreu el valencià com a llengua de comunicació.

Per a l’organització només caldrà fer promoció entre els membres de l’associació i els veïns i veïnes del barri per a aconseguir un mínim de 10 persones inscrites. Caldrà definir un horari de classe i habilitar un espai en la seu.

El preu del curs, parcialment subvencionat, serà de 60€ per inscrit (en el cas d’un grup de 10 persones) o 30€ per inscrit (en el cas d’un grup de 20 persones), en un únic pagament. Els cursos començaran, preferentment, abans de l’1 de novembre i tindran una duració de 60 hores.

Si n’esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres en cursos@tirant.org. Ens agradaria conéixer-vos personalment i voldríem ajudar-vos amb la promoció i organització del curs (consells, cartells, xarxes socials, etc.), només caldria establir una data en què reunir-nos.