Cloenda dels cursos de valencià a Sant Miquel dels Reis

Cloenda dels cursos de valencià a Sant Miquel dels Reis

Com en edicions anteriors un grup de participants dels cursos de valencià del Tirant han visitat la seu de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Els participants van realitzar una visita guiada al Monestir de Sant Miquel dels Reis que acull la Biblioteca Valenciana i serveix de seu per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Prèviament , en la mateixa sala on es reunixen els acadèmics de la institució normativa del valencià  va ser l’escenari d’un senzill acte on després de la projecció d’uns breus audiovisuals sobre l’ACV Tirant lo Blanc i  l’AVL, intervingué, en representació dels professors responsables dels cursos de valencià Carles Plasencia.

L’acte l’han clos la presidenta  de l’ACV Tirant lo Blanc Nathalie Torres , i la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verònica Cantó qui, a la seua intervenció va lloar el treball valencianista de l’ACV Tirant lo Blanc i va garantir  el suport de l’ens normatiu del valencià als cursos de valencià organitzats per l’entitat. Una col·laboració, moral i econòmica que fa possible que cada any més d’un centenar de persones adultes s’acosten al valencià i que la presidenta del Tirant va agrair.

Totes dos representants  van celebrar la implicació del professorat, i la il·lusió de l’alumnat present a l’acte  al temps que van mostrar la major de les disponibilitats per a continuar l’estreta col·laboració de la institució i l’entitat amb aquesta i altres iniciatives de promoció de la llengua.

Un grup de membres dels cursos de Valencià per a mares i pares, organitzats pel Tirant visitaren la seu de l' Acadèmia Valenciana de la Llengua

Posted by ACV Tirant Lo Blanc on Thursday, June 5, 2014