Cloenda dels Cursos de València 2013 i visita a l’AVL

Cloenda dels Cursos de València 2013 i visita a l’AVL

Un nombrós grup de participants als cursos de valencià per a mares i pares organitzats per l’ACV Tirant lo Blanc va visitar dimarts 4 de juny el Monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

20130604_170652

Els participants van realitzar una visita guiada al Monestir de Sant Miquel dels Reis que acull la Biblioteca Valenciana i serveix de seu per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Posteriorment, el Saló d’Actes de Sant Miquel dels Reis va ser l’escenari d’un senzill acte on després de la projecció d’uns breus audiovisuals sobre l’ACV Tirant lo Blanc i  l’AVL, intervingueren els professors responsables dels cursos de valencià en la seua campanya de 2012-2013, Carles Plasencia i Pau Pla.

L’acte l’han clos la presidenta  de l’ACV Tirant lo Blanc Nathalie Torres , i la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verònica Cantó qui, a la seua intervenció va lloar el treball valencianista de l’ACV Tirant lo Blanc i va garantir  el suport de l’ens normatiu del valencià als cursos de valencià organitzats per l’entitat. Una col·laboració, moral i econòmica que fa possible que cada any més d’un centenar de persones adultes s’acosten al valencià i que la presidenta del Tirant va agrair.

Totes dos representants  van celebrar la implicació del professorat, i la il·lusió de l’alumnat present a l’acte  al temps que van mostrar la major de les disponibilitats per a continuar l’estreta col·laboració de la institució i l’entitat amb aquesta i altres iniciatives de promoció de la llengua.

Visita a Sant Miquel dels Reis, seu de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua per a celebrar la cloenda dels cursos de valencià per a mares i pares.

Posted by ACV Tirant Lo Blanc on Tuesday, June 4, 2013