Cicle de cinema a la fresca a Sella

Cicle de cinema a la fresca a Sella

L’ACV Tirant lo Blanc i el col·lectiu cultural Tastaolletes de Sella (Marina Baixa) organitzem el cicle de cinema a la fresca que tindrà lloc al pati del CEIP Server Mora de Sella durant el mes d’agost. Aquesta activitat s’emmarca dins un cicle d’audiovisuals valencians i en valencià que enguany encetem al poble de Sella però que pretén ser extensible a altres localitats del nostre territori, amb la intenció d’apropar tant les produccions audiovisuals valencianes com el cinema d’actualitat doblat en valencià a tota la ciutadania. El cicle continuarà a la tardor amb projeccions de reportatges audiovisuals valencians d’actualitat, com ara Ser a la frontera sud, editat per El Tempir d’Elx, o L’Estratègia del silenci de Barret Films.

La programació per al mes d’agost és la següent:

Dijous 3 d’agost – Atlantis, de Gary Trousdale i Kirk Wise

Dijous 17 d’agost – Sufragistes, de Sarah Gavron

Dijous 24 d’agost – Quatretondeta, de Pol Rodríguez

Aquesta activitat es porta a terme amb la col·laboració de la Consellera d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, d’Escola Valenciana i l’Ajuntament de Sella.

Si esteu interessats en realitzar un cicle com aquest als vostres pobles, contacteu amb nosaltres al correu projectes@tirant.org.