CELEBREM LA II TROBADA JOVE PELS DRETS LINGÜÍSTICS

CELEBREM LA II TROBADA JOVE PELS DRETS LINGÜÍSTICS

L’ACV Tirant lo Blanc celebra el darrer cap de setmana de juliol a Navalón (la Canal de Navarrés) la segona edició de la Trobada Jove pels Drets Lingüístics. Ens trobarem al Teularet els dies 28, 29 i 30 de juliol!

 

Es tracta de la segona edició de la trobada organitzada a 2022 en col·laboració amb Joves PV amb el propòsit de donar a les persones joves valencianistes un espai on poder formar-se, relacionar-se i divertir-se. Una escola de formació, amb tres dies de duració, que es desenvoluparà a través de tallers, dinàmiques, xerrades i actuacions musicals amb una esfera molt agradable i adaptada als nous formats de les noves generacions per a crear consciència sobre la identitat, la importància de la diversitat lingüística i cultural, les formes de comunicació en valencià, i la seua protecció i transmissió, com també defensa dels drets lingüístics. Tot, és clar, sense oblidar que la cultura és un eix vertebdrador d’oci i de diversió, i que el valor del valencià es pot transmetre de múltiples i diferents formes i adaptar-se a les necessitats de les persones joves.

 

 

Per a assistir, només t’has d’inscriure en este formulari i tramitar el pagament (30€ tot el cap de setmana i 20€ si vens únicament un dia). A més a més, enguany si amb la inscripció a la Trobada te fas sòcia de l’ACV Tirant lo Blanc, l’assistència a la trobada serà gratuïta. Pots fer-te sòcia clicant ací.

 

Estigueu atentes perquè molt prompte us compartirem el programa complet del cap de setmana. Us esperem!🌞